fbpx

Bli Fadder

Bli fadder fordi;

Vi mener at alle barn fortjener å vokse opp uten å være sultne, kalde eller redde - Barn fortjener å vokse opp uten fattigdom.
Vi vil bekjempe fattigdom og da må vi vite hvor og hva fattigdom er, men vi føler dessverre at samfunnsdebatten er feil og lite nyansert. Derfor bidrar vi med kunnskapfor å opplyse om hvordan verdensbildet egentlig er, og hvem som virkelig trenger hjelp.


For å kunne bidra er vi avhengige av generøse mennesker som deg, som føler og tror det samme som oss; At barn ikke fortjener å vokse opp i fattigdom.

I Gi Barna Håp sørger vi for at fattige barn og familier for matpakker, sikrer at barn får utdannelse, og gir voksne i familien muligheten til å forsøge seg selv gjennom arbeid.


Gi Barna Håp er fullstendig finansiert av donasjoner og vårt mål er å forsterke muligheten til familier i fattigdom, da spesielt blant barn.Vår målsetning er å bidra til at 1000 barn får trygger rammer og næringsrik mat hver måned. Barn som ellers ville gått sultne, redde og kalde. Vi klarer ikke det alene og er avhengig av din hjelp.


Din gave hjelper oss å bidra til at flere barn kan vokse opp med en fremtid fylt av håp!

Din gave bidrar til;

1

Utdannelse


Utdannelse er en av de viktigste grunnene til å bli fadder. En sikker vei ut av fattigdom. Spesielt for jenter. Siden matpakkene deles ut på skoler sikrer man at barna får utdanning samtidig.

2

Arbeidsplasser


Arbeidsplasser er essensielt for befolkningen i Malawi. Fabrikken som lager matpakkene ligger nær hovedstaden Lilongwe. Fabrikken ansetter ca. 400 mennesker.

3

Landbruksskole


Landbruks-opplæring gjør at voksne kan utnytte landområder bedre. Ca. 85 % av jobber er innenfor landbruk. Vi bidrar til skoler som gir familier en helt unik opplæringsmulighet.

4

Mat


Mat er naturligvis en av de viktigste faktorene for å utrydde fattigdom. Det er enda mange i Malawi som trenger matdonasjoner for å overleve. Hvert 6. sekund dør et barn av sult.

5

Samfunnsutvikling


Samfunnsutvikling er et overordnet mål, vi jobber mot. Hjelp til selvhjelp er utrolig viktig, slik at samfunnene kan komme ut av fattigdom, og Ikke bare være mottakere av matpakker. 

6

Helse


Helse er et utrolig viktig tema i fattige land. Hvert 6. sekund dør et barn av feilernæring, og matpakkene er derfor skreddersydd med riktig nærings- og vitamininnhold.

Bli fadder fordi;

  • 800 millioner er fattige i verden, derav 200 millioner bar
  • Hvert 6. sekund dør et barn av feilernæring
  • 160 millioner barn dør hvert år av mangel på riktig mat
  • Feilernæring er årsaken til en tredjedel av dødsfall blant barn
  • Fattigdom er hovedårsaken til feilernæring


Diverse:

Org.nummer: 919 025 395
Kontonummer:1503.91.29636
Vipps: 108856
Gi Barna Håp

Hollendergata 2B
0190 Oslo
Norway


Informasjon:
Kontakt
Om oss
FAQ

>
close

Få nyheter om Gi Barna Håp

Skriv inn mailadressen din under så sender vi deg informasjon om Gi Barna Håp sitt arbeid :)