fbpx

Bli Frivillig

Brenner du for at andre skal få det bedre?

Vi har mange oppgaver hvis du vil bli frivillig. Les nedenfor om de forskjeljlige oppgavene vi trenger din hjelp til. Er det noe du har lyst å bidra til? Fyll inn navn og e-post så starter vi prosessen med å gjøre deg til frilvillig. Takk :)

Fyll in navn og e-post under og kom i gang umiddelbart:

Nettaktivist

Når du velger å bli frivillig som nettaktivist kan du dele og like innlegg og poster på sosiale medier. Du er med å sette fokus på det som er viktig! Vi sender bilder, videoer og saker som du kan dele på dine sider. Det trenger ikke ta mer enn noen minutter å dele. Perfekt for deg som vil bidra når du har litt tid til overs.

Gi din bursdag

Du kan donere din bursdag til barn i Malawi. Hvis du lever i Norge er sannsynligheten stor for at du har det meste du trenger. Alle har det ikke sånn, så samtidig som du feirer her hjemme, kan du hjelpe barn på andre siden av kloden. Planlegg bursdagsfesten, spre invitasjonen og gi pengene til et godt formål.

Innsamlingsaksjon

Gi Barna Håp arrangerer egne innsamlingsaksjoner. Da trenger vi  deg som vil bli frivillig til mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det kan bety at du deler ut informasjonsbrev, steker vafler og serverer saft, er tilstede på stand og informerer om vårt arbeid, eller er bøssebærer.

Arrangør

Hvis du vil bli frivillig så kan du være arrangør. Da er det kun din egen kreativitet som setter stopper for hva du kan gjøre. Ha et loppemarked, holde en konsert, arrangere golfturnering eller andre idrettsarrangementer. Vi bidrar med arrangør-pakke. Plakater, buttons og annet materiell du trenger!

Innsamlingspunkt

Gi barna Håp samler inn penger ved å ha innsamlingsbøsser stående forskjellige steder. Det kan være en butikk, restaurant, kiosk osv. Kanskje har du et slikt sted selv, eller kanskje du kjenner noen som har? Vi vil gjerne ha deg som punktansvarlig for slike innsamlingspunkter. Vi ordner selvfølgelig det praktiske.


Diverse:

Org.nummer: 919 025 395
Kontonummer:1503.91.29636
Vipps: 108856
Gi Barna Håp

Hollendergata 2B
0190 Oslo
Norway


Informasjon:
Kontakt
Om oss
FAQ

>