fbpx

Bærekraftsmålene og bærekraftig utvikling

Temaside om FNs bærekraftsmål og bærekraftig utvikling

Lær om bærekraftig utvikling i våre innlegg

Les om FNs bærekraftsmål i våre innlegg

Ta interaktive elementer som Quiz, se videoer o.l.

Se innlegg i kategorien bærekraftig utvikling og FNs bærekraftsmål 

Fordyp deg gjerne i andre temaer innen bærekraftig utvikling og FNs bærekraftsmål. Det finnes mange artikler og innlegg du kan lese for å bli bedre kjent med temaet.

Quiz om FNs bærekraftsmål 1 - Utrydde fattigdom

Kun 2% av quizdeltakerne klarer å svare riktig på alle spørsmålene om fattigdom. Klarer du å svare riktig på spørsmålene, kjør på og se resultatet etterpå.

vi brenner for fns bærekraftsmål

Gi Barna Håp brenner for FNs bærekraftsmål og barns rettigheter

Vi vil gjerne fortelle deg mer om oss, og hvordan vi tenker annerledes enn andre humanitære organisasjoner. Ta gjerne en titt innom siden om oss for å bli bedre kjent. Kanskje kan du og vi bli gode hjelpevenner <3 

Om forfatteren

Eva er lidenskapelig opptatt av jenters rettigheter og brenner lyst og kraftig med sitt nordnorske engasjement. Hun ble kalt krutt-tønna i russetiden, og det er ikke uten grunn. Det er masse tempo i denne dama, og hun fortsetter å overraske med hvor raskt hun utfører oppgaver, med knallkvalitet.

Gjennom mitt arbeid i Gi Barna Håp ønsker jeg at barn i den tredje verden kan få tilgang til de samme goder som barna i verdens rikeste land. Håper du vil være med på felles løft for denne tilnærmingen!

Bli med oss, gå aldri glipp av en artikkel eller andre nyheter!

>