fbpx

Støtt barna


Gi Barna Håp - egen innsamling
Gi Barna Håp - Støtt barna

Hver eneste dag dør barn av underernæring, og barn blir giftet bort. Med din støtte kan vi redde liv! Du kan bidra på forskjellige måter. Vi er enormt takknemlige for alle bidrag, store og små. Tusen takk for at du gir!

Bjørn-Erik ‧ Gi Barna Håp

Anbefalt
Bli fadder - Gi barna håp

Gi en enkeltgave

Gi en engangs gave. Du kan gi en gave med stor betydning. Du kan gi med bankkort, vipps eller overføre til kontoen til Gi Barna Håp. Takk for at du bidrar!

Støtt barna - Gi Barna Håp

Bli fadder

Som fadder for Gi Barna Håp får du være med på å redde og endre barns liv. Hver eneste måned blir et barn mett! Sammen redder vi verden. Takk for at du er med!

https://gibarnahaap.no/wp-content/uploads/2017/07/africanschoolgirls-2044961_1920.jpg

Gi som bedrift

Som bedriftsfadder bidrar din bedrift med et årlig beløp. Å gjøre en forskjell for utsatte barn gjør arbeidsmiljøet langt mer meningsfylt. Takk til bedriften!

Ved å gi til Gi Barna Håp bidrar du til:

Utdannelse

Utdannelse er en av de viktigste grunnene til å gi. En sikker vei ut av fattigdom. Spesielt for jenter. Siden matpakker deles ut på skoler sikrer du at barna får utdanning sammen med næringsrik mat.

Helse

Helse er et veldig viktig tema i fattige land. Hvert 6. sekund dør et barn av feilernæring, og matpakkene er derfor skreddersydd med riktig nærings- og vitamininnhold.

Arbeidsplasser

Arbeidsplasser er essensielt for befolkningen i Malawi. Fabrikken som lager matpakkene ligger nær hovedstaden Lilongwe. Fabrikken ansetter ca. 400 mennesker.

Mat

Mat er naturligvis en av de viktigste faktorene for å utrydde fattigdom. Det er enda mange i Malawi som trenger matdonasjoner for å overleve. Hvert 6. sekund dør et barn av sult.

Landbruks-opplæring

Landbruksopplæring gjør at voksne kan utnytte landområder bedre. Ca. 85 % av jobber er innenfor landbruk. Vi bidrar til skoler som gir familier en helt unik opplæringsmulighet og inntektssikring.

Samfunnsutvikling

Samfunnsutvikling er et overordnet mål, vi jobber mot i Gi Barna Håp. Hjelp til selvhjelp er et  svært viktig prinsipp, slik at samfunnene kan jobbe seg ut av fattigdom, og Ikke bare være passive mottakere av matpakker. 

>