fbpx

Støtt barna

Hvordan vil du støtte barna?

Din gave bidrar til;

1

Utdannelse


Utdannelse er en av de viktigste grunnene til å bli fadder. En sikker vei ut av fattigdom. Spesielt for jenter. Siden matpakkene deles ut på skoler sikrer man at barna får utdanning samtidig.

2

Arbeidsplasser


Arbeidsplasser er essensielt for befolkningen i Malawi. Fabrikken som lager matpakkene ligger nær hovedstaden Lilongwe. Fabrikken ansetter ca. 400 mennesker.

3

Landbruksskole


Landbruks-opplæring gjør at voksne kan utnytte landområder bedre. Ca. 85 % av jobber er innenfor landbruk. Vi bidrar til skoler som gir familier en helt unik opplæringsmulighet.

4

Mat


Mat er naturligvis en av de viktigste faktorene for å utrydde fattigdom. Det er enda mange i Malawi som trenger matdonasjoner for å overleve. Hvert 6. sekund dør et barn av sult.

5

Samfunnsutvikling


Samfunnsutvikling er et overordnet mål, vi jobber mot. Hjelp til selvhjelp er utrolig viktig, slik at samfunnene kan komme ut av fattigdom, og Ikke bare være mottakere av matpakker. 

6

Helse


Helse er et utrolig viktig tema i fattige land. Hvert 6. sekund dør et barn av feilernæring, og matpakkene er derfor skreddersydd med riktig nærings- og vitamininnhold.


Diverse:

Org.nummer: 919 025 395
Kontonummer:1503.91.29636
Vipps: 108856
Gi Barna Håp

Hollendergata 2B
0190 Oslo
Norway


Informasjon:
Kontakt
Om oss
FAQ

>
close

Få nyheter om Gi Barna Håp

Skriv inn mailadressen din under så sender vi deg informasjon om Gi Barna Håp sitt arbeid :)