fbpx

Spørsmål og Svar 

​Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Kan jeg samle inn penger og sende dere?

Du kan selvsagt samle inn penger på egen hånd og sende oss. Vi setter pris på alle som vil bidra i vårt arbeid med å mette sultne mager. Veldig snart vil det komme en egen funksjon for dette, men enn så lenge må vi be deg overføre penger til vårt kontonummer 1503.91.29636. Se denne linken så får du mer informasjon om andre betalingsmetoder, som for eksempel Vipps og kortbetaling.

Har dere andre aktiviteter enn matpakkene?

I prisen på matpakkene er det også en andel som går til jordbruks-skole. Opplæring innen jordbruk er viktig fordi 85 % av arbeidsplassene/ inntektskildene er relatert til jordbruk. Utdannelsen gjør at flere familier kan utnytte sitt jordsmonn bedre, noe som i mange tilfeller er veien ut av fattigdom. Du kan også være med å bidra ved å sette i gang en egen innsamling, eller verve faddere osv. Se gjerne mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg.

Hvor finner jeg informasjon hvis jeg vil være frivillig?

Gi Barna Håp trenger frivillige og vi setter utrolig mye pris på at du vil engasjere deg. Du kan også bli HÅP-ambassadør. Det finnes mange oppgaver du kan være med å bidra på mange forskjellige oppgaver, og vi er sikre på at du finner noe som passer deg. Se linken her for mer informasjon.

Hva gjør dere annerledes enn de andre veldedige organisasjonene?

For Gi Barna Håp er det viktigste at vi kan være med å gjøre en stor forskjell. Fattigdom og sult er så store sosiale problemer at vi virkelig må tenke stort. På grunn av det tror vi det er viktig å bruke anerkjente forretningsmodeller til å skape en større bevegelse enn den tradisjonelle veldedighets-tankegangen. Vi vil arbeide for at de innsamlede midlene blir størst mulige slik at vi sammen med deg kan hjelpe flest mulig sultne barn. Se gjerne denne videoen så forstår du bedre hvordan vi tenker annerledes enn andre organisasjoner.

Hvorfor skal jeg støtte dere og ikke en av de andre organisasjonene?

Når du gir til Gi Barna Håp så skal du være trygg på at det du gir faktisk kommer fram. Dersom du er fadder for 2 barn hver måned, så vet du at det er 60 måltider som blir delt ut i Malawi. Vi inkluderer alt av kostnader i prisene slik at du vet at det du kjøper, faktisk kommer fram.

Kortet mitt har gått ut på dato og beløpet trekkes ikke lenger? Hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på beh@gibarnahap.no så ordner vi det umiddelbart.


Diverse:

Org.nummer: 919 025 395
Kontonummer:1503.91.29636
Vipps: 108856
Gi Barna Håp

Hollendergata 2B
0190 Oslo
Norway


Informasjon:
Kontakt
Om oss
FAQ

>
close

Få nyheter om Gi Barna Håp

Skriv inn mailadressen din under så sender vi deg informasjon om Gi Barna Håp sitt arbeid :)