fbpx

 Vårt arbeid

Vi tenker annerledes

Det er viktig for oss å hjelpe flest mulig barn, og det er det vi måler oss selv på.


Derfor har vi inngått et partnerskap som gjør at vi kan bruke ressurser på skaffe donasjoner og bidrag til barna. Vi inkluderer alle kostnader i prisen, så du trenger ikke tenke på det. Når du betaler for 30 måltider, så er det 30 måltider som faktisk kommer fram til barna.


Vi samarbeider med internasjonale selskaper og organisasjoner, som har distribusjon, administrasjon og infrastruktur på plass allerede. Samarbeidet gjør at vi har tilgang til et etablert produksjons- og distribusjonsapparat, noe som sparer kostnader.

 

Vi valgte Malawi fordi der er det svært stor andel av barn i nød!

Vi har valgt Malawi fordi dette er et land med stor fattigdom. Landet har utfordringer de selv ikke er i stand til å ta seg av.
Vår overordnede misjon er å gi barna i Malawi en bedre fremtid, og det starter med et næringsrikt kosthold som gir utdanning både for jenter og gutter.

​Vårt arbeid - Hvordan er vi annerledes

Vi er veldig opptatt av at vårt arbeid skal bidra til en vei ut av fattigdom. Vi arbeider for at barna skal ut av fattigdom, og ikke bli en passiv mottaker av bistandsmidler. Vi har valgt partnere som har samme strategi og tankesett.

Blant annet skaper vi arbeidsplasser ved å la lokale dyrke maten, vi deler ut maten på skoler for at barna skal sikres utdannning med mer.


Vi ønsker å bli målt på hvor mange barn vi hjelper, og ønsker at den som gir skal være trygg på at det de betaler for er det som kommer fram til barna. 


Diverse:

Org.nummer: 919 025 395
Kontonummer:1503.91.29636
Vipps: 108856
Gi Barna Håp

Hollendergata 2B
0190 Oslo
Norway


Informasjon:
Kontakt
Om oss
FAQ

>
close

Få nyheter om Gi Barna Håp

Skriv inn mailadressen din under så sender vi deg informasjon om Gi Barna Håp sitt arbeid :)