fbpx

Hei og velkommen!

Visste du at i Norge utgjør frivilligheten nesten 150 000 årsverk? Dette er en formidabel verdiskapning, som gjør det mulig å gjennomføre fantastiske aktiviteter over hele landet! Samfunnet hadde vært tristere og gråere uten frivilligheten.

At du er her viser at du er villig til å gjøre en innsats for at flere barn i Malawi får mat i magen og en bedre skolegang. Vi er veldig takknemlig for at du vil bidra. At du vil skape din egen innsamling er kjempegøy når det resulterer i at flere midler kommer til barna i Malawi. 

Når du nå setter i gang med innsamlingen er det viktig å huske på at alle midlene går til Malawi. Ditt engasjement betyr en forskjell for barna. 
Vi har et tips der vi viser til forskning om at frivillighet har en helsebringende effekt og reduserer depresjon, gir bedre helhetlig helse, psykisk velvære og færre fysiske begrensinger. Ikke dårlig bare det 🙂 
Slike hyggelige effekter får vi når gode venner samles og vi har en felles sak å "kjempe" for. 

Nok en gang; vi er utrolig takknemlig for at du er her og vil være en del av dette arbeidet. 

Sammen skal vi gi flere barn en bedre start på livet, få flere barn på skolebenken og bidra til en økonomisk vekst i Malawi.

Vennlig hilsen, Gi Barna Håp

Referanse:

Forskning.no, Nicole D. Anderson, Thecla Damianakis, Edeltraut Kröger, Laura M. Wagner, Deirdre R. Dawson, Malcolm A. Binns, Syrelle Bernstein, Eilon Caspi, Suzanne L. Cook. The Benefits Associated With Volunteering Among Seniors: A Critical Review and Recommendations for Future Research.. Psychological Bulletin, 2014

>