fbpx

Takk for at du vil bli Ambassadør

Tusen hjertelig takk skal du ha!

Vi setter stor pris på at du ønsker å bli frivillig.

Visste du at i Norge utgjør frivilligheten nesten 150 000 årsverk? Dette er en formidabel verdiskapning, som gjør det mulig å gjennomføre fantastiske aktiviteter over hele landet! Samfunnet hadde vært tristere og gråere uten frivilligheten.

At du er her viser at du er villig til å gjøre en innsats for at flere barn i Malawi får mat i magen og en bedre skolegang. Vi er veldig takknemlig for at du vil bidra og vil gjerne komme tilbake til deg når vi har prosjekter klare for å skape flere midler til barna i Malawi. 

Hvis du vil ha med noen av dine venner så er du hjertelig velkommen til å invitere dem med. Som et tips kan vi vise til forskning om at frivillighet har en helsebringende effekt på redusert depresjon, bedre helhetlig helse, psykisk velvære og færre fysiske begrensinger. Ikke dårlig bare det :)  
Slike hyggelige effekter får vi når gode venner samles og vi har en felles sak å "kjempe" for. 

Nok en gang; vi er utrolig takknemlig for at du er her og vil være en del av dette arbeidet. 

Sammen skal vi gi flere barn en bedre start på livet, få flere barn på skolebenken og bidra til en økonomisk vekst i Malawi.

Vi registrerer nå din forespørsel og og vil snarest ta kontakt for å avtale tid for en samtale. Mens du venter må du gjerne stikke inn om vår Facebook-side. Da er du den første til å få vite om våre 

Med Vennlig hilsen, Gi Barna Håp
Bjørn-Erik Hertzberg
Daglig Leder

>